Salade de tacos saine et délicieuse

Salade de tacos saine et délicieuse







Taco Salad Recipe

Ingrédients pour 4 personnes

  • Romaine lettuce: 400g
  • Canned black beans: 400g
  • Corn (fresh or frozen): 200g
  • Avocado: 2
  • Cherry or grape tomatoes: 200g
  • Bell pepper: 1
  • Radishes: 100g
  • Pickled onions: 100g
  • Cotija cheese: 150g
  • Corn tortilla chips: 100g

Taco Salad Recipe

  1. Prepare the Creamy Cilantro Lime Dressing or Creamy Avocado Dressing for a vegan option.
  2. Make the tortilla strips by cutting corn tortillas into strips, spraying with olive oil, and baking until crisp.
  3. Assemble the salad by tossing lettuce, beans, corn, tomatoes, bell pepper, radishes, pickled onions, and cheese in a bowl.
  4. Drizzle with the dressing and mix everything together.

Conseils

  • Crush the tortilla chips over the salad just before serving for added crunch.
  • Create a Taco Bar for Taco Night to let everyone customize their own salads.
  • For added protein, consider adding shredded chicken, tofu sofritas, Turkey Chorizo, or browned ground beef.




Image

Partager :

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Béa' | Degemer mat !

Béa' | Degemer mat !

Au cœur de la Bretagne, je me suis forgée, au fil de mes cinquante années (et des poussières...), une place de référence dans le monde du jardinage et de la pédagogie verte. Ma ferme éducative est le reflet de mon dévouement et de mes décennies d'expérience. À travers mon blog, je fusionne ma passion pour la lecture et la nature. Ce n'est pas seulement un espace d'expression, mais une mine de conseils et une invitation à plonger dans l'art du jardinage et la richesse de la littérature. Plus qu'une simple jardinière, je suis une conteuse de la terre.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Table des matières